Pangstart på 2019

2019-04-15T12:35:46+02:00april 15th, 2019|lan, lanmine replay, scene, turneringer|

Med en solid start på 2019 er LANmine Replay over for denne gang, men vi er allerede igang med planleggingen av en ny LAN fest til høstferien. Med den største premiepotten i CS:GO noensinne og et helt nytt sceneshow var det duket for kanskje vårt største LAN. Vi vil starte med å takke alle som tok turen og spilte hos oss, uten deltagere hadde vi ikke hatt noe LAN og deres glede av våre arrangementer driver oss videre til å arrangere LAN party!

Bildene fra vinterens begivenhet ligger ute på vår Facebook. Videre i dette inlegget oppsummerer vi noen av høydepunktene fra sist LAN, og mimrer tilbake på en tid som går alt for fort.

Gode presentasjoner i turneringene

Det ble holdt turneringer hvor alle fikk muligheten til å vise seg frem på LANmine 2019 – Replay. Med heftige premier var det mye på spill i de opphetede kampene. Veteranturneringen Super Smash vendte tilbake. Dette ble vår første turnering i det nyeste spillet i serien, nemlig Ultimate. Det ble jevne finalekamper, men “Miidas” (fra Domino esport) gikk triumferende ut av finalen med Shaya hakk i hælene. Det var en meget god finale mellom 2 av de beste Super Smash spillerene i Norge. Domino esport gikk ikke uforventet av med seieren i CS:GO turneringen. Med spillere som blant annet Christoffer “hEllberg” Andersen ble det tidlig klart hvem som skulle ta med seg 10.000 kr hjem fra Hvaler. På en god andreplass kom selvfølgelig “Against all odds” som også fikk samme utfall på LANmine 2018 – Crossbones. Sjekk ut hele listen over de beste spillerene på LANmine Replay under:

CS:GO

 1. Domino esport
 2. Against All Odds
 3. roidz;

Nerd Royale

 1. Martin Marsell
 2. Viktor Gustavsen “Mememaster69”
 3. “Finneren”

Smash Bros Ultimate

 1. Miidas (fra Domino esport)
 2. Shaya
 3. Rikard

PUBG

 1. CrispyMcMeme & Olphare (1089 Poeng)
 2. RaelleBaelle & Proxy_69 (1056 Poeng)
 3. AquasGiant & Brother_Senith (847 Poeng)

Rocket League

 1. Default Bois
 2. 2Good4You Its JJ
 3. Team Kusk

Suksessfult sceneshow

Etter cirka 3 måneders arbeid kunne ESLG endelig presentere første utgave av sceneshowet “Syntax Error”, med noen mindre feil selvfølgelig. En etter en sto deltagere på scenen for å klatre til topps på premiestigen. Dette var ingen lett oppgave, da deltagerne måtte klare alle 8 utfordringer for å vinne hovedprisen. Men deltager Tor Sanden tok scenepanelet på senga allerede første kveld. Med 7 poeng gjenstod det kun 1 utfordring, nemlig “music challenge” Ingen så for seg at Tor skulle gjette riktig på sangen fra “Angel island 2” brettet i til Sonic 3. Dette gjorde at han fortjent kunne stikke av med premier til en verdi av over 2300 riksdaler.

Vi gratulerer så mye og gleder oss til ny versjon av “Syntax Error” allerede til høstferien. Vi jobber for øyeblikket med å forbedre konseptet og vil frem mot neste LAN utvikle versjon 2.0.

Gjennsyn med Retrokroken

Retrokroken er vårt chillområde der man kan slå seg til rette i en sofa, finne sitt favorittspill fra foritden og drømme seg bort i nostalgiens verden. Med et bibliotek på over 500 spill finner man mange klasikkere fra både Nintendo, Sega, Sony og Microsoft. Vi har alltid hatt med et lass retrospill på våre LAN, men etter at Retrokroken først ble introdusert som en egen avdeling på LANmine Crossbones høsten 2018 er det kommet for å bli.

Nextgentel fikset internett

God nettlinje på Hvaler er kanskje et liv i luksus, men LANmine har kunnet tilbudt 1gbit/s linje i Hvalerhallen siden 2013. Høsten 2018 satt det riktignok strek og hastigheten ble snerpet ned til 200 mbit/s. Heldigvis kom Nextgentel på banen før ferien og fikset 500 mbit/s linje med god latency. Vi takker stort for løsningen som igjen har gitt oss Hvaler sitt desidert beste internett og ser frem til et nytt LAN med supernett i høst.

Slaget om Østfold i PUBG

Det er kjipt når 2 nærliggende arrangementer krasjer, men vi benyttet den muligheten til å finne ut hvilket LAN som hadde de beste gamerne. Denne gangen ble det en duell PUBG, og det ble satt opp en custom server der begge LAN meldte på sine beste spillere. Duellen mellom LANmine og Døgnvill er første gang det har blitt avholdt en konkurranse mellom 2 LAN i Østfold, og vinneren av det hele skulle enten ta med seg premier fra LANmine eller Døgnvill.

Det ble satt opp en videosamtale mellom hvert arrangement, og etter en hyggelig prat og litt drittslenging var oppgjøret i gang. 3 runder utgjøre en vinner, og det ble et jevnt oppgjør. Det sto nemlig 1-1 etter de 2 første rundene, men etter litt tekniske problemer var det Døgnvill som trakk det lengste strået og gikk av med seieren i siste runde. Det var uansett god stemning og noe som absolutt må gjenntas. Med andre ord betyr det en ny duell i PUBG i høstferien, enten du skal på Døgnvill eller LANmine er dette noe du desidert burde bli med på!

Neste LAN

Planleggingen av neste LAN i høstferien 2019 er allerede i gang, så hold av datoene 3.-6. oktober. Navnet er ikke klart, men retro tema fortsetter i samme spor. På grunn av aviklingen fra Floren gymsal på Skjærhalden blir det med tungt hjerte ikke noe sommerLAN i år. Ved å permanent flytte våre LAN til Hvalerhallen byr det på mer planlegging, kostnader og innhenting av ressurser. Med 2 LAN i året vil vi kunne tillby mer vellykkede og gjennomførte arrangementer, med bedre innhold og premier.

I mellomtiden kan du spre ordet om LAN til høstferien med dine venner, og sjekke ut denne kule videoen fra sist LAN produsert av Black Film! Send oss gjerne feedback her, mail eller på facebook hvis du har noen ideer vi kan forbedre oss på eller vil bare gi en tilbakemelding.

Tusen takk for et fantastisk LAN, og håper å se dere alle til høsten!

Hilsen styret i ESLG.

Facebook Kommentarer