Loading...
om oss2019-02-20T18:42:22+01:00

om eslg

Esports LAN Gaming(EsLG) er en frivillig organisasjon som ble stiftet i 2012 og er arrangør av LANmine. EsLG arrangerer optill 3 LAN i året på Hvaler(vinter, sommer og høst) der fokuset er en sosial møteplass innenfor spill. EsLG tillbyr en rekke aktiviteter på LANmine, blant annet turneringer, sceneshow, retrospill og brettspill.

EsLG arrangerer også retrokroken på Fredrikstad Sci-Fi Festival.

vår visjon

For oss er LAN mer enn bare timevis med spilling og lite søvn, det er en sosial møteplass for spillentusiaster. Vi i LANmine ønsker å bygge et samfunn for ungdom med spill i fokus. Vi består av ildsjelder som ønsker å utbedre LAN miljøet i Østfold, men med et stort fokus på det sosiale. Alle som jobber i EsLG jobber her på frivillig grunnlag og får ikke betalt. Det er fordi vi brenner for det vi tror på, et tilbud til alle som vil dele sin spillinteresse med andre!

Core

Kolbjørn Westberg
Kolbjørn WestbergStyreleder og Admin
Kjell-Magne Larsen
Kjell-Magne LarsenNestleder og webutvikler
Martin Bustgaard Marsell
Martin Bustgaard MarsellStyremedlem og composjef
Audun Maatje
Audun MaatjeStyremedlem
Håvard Pedersen
Håvard PedersenStyremedlem
Jonas Andersen
Jonas AndersenStyremedlem
Thea-Melise Fredstad
Thea-Melise FredstadStyremedlem og sikkerhetssjef
Thomas Larsen
Thomas LarsenKantinesjef

vår historie

Picture

LANmine 2018: Crossbones

Vårt LAN nummer 27! Vi har lenge hatt lyst til å ha et pirat-tema og spurt og selv hvordan vi best burde gjøre det. Dette er vårt svar, og med ny nye samarbeidspartnere på plass ser det ut til at dette skal bli tidenes LAN! Dette er også første LAN vi går ut med en konkret sum penger i potten på CS:GO. Der skal dele ut hele 12 000kr i konkurransen!

2018
Movie

LANmine 2017: Undercover

Vårt LAN nummer 23! Med tema inspirert av de tøffeste agentene, lot vi våre LAN deltagere gå helt Undercover med egne undercover t-skjorter deltakerne kunne kjøpe! Vi arrangerte rekord mange konkurranser, og hadde turneringer i hele 7 forskjellige spill (CS:GO, Overwatch, Rocket League, Super Smash Bros, Mario Kart 8 Deluxe, Just Dance 2017 og OSU), i tillegg hadde vi mange nye leker på scena, bl.a. vår egen versjon av Deal og No Deal.

2017
Picture

LANmine 2016: Assemble

Vårt LAN nummer 20! Vi hadde med andre ord et stort jubileum å feire! Vi hadde for første gang egne t-skjorter til salgs i kiosken hvor man kunne vise sin kjærlighet og takknemlighet til ESLG. I forkant av LANet lagde vi en youtube-serie i tre deler hvor Panda sin fantastiske reise til Hvalerhallen ble dokumentert.

2016
Location

LANmine 2015: Evolution

Vårt LAN nummer 17! Denne gangen hadde vi et Pokémon-tema, og dette ble godt mottatt. Vi hadde laget egne Pokémon-kort som alle fikk utdelt da de ankom LANet. De måtte så bruke disse til å duellere mot crew som var gymtrenere. Klarte de å vinne fikk de en badge for dette. Stemningen var god under hele LANet, og blir fortsatt snakket om den dag i dag!

2015
Location

LANmine 2014: Valhall

Vårt LAN nummer 14! Vi leide oss på nytt inn i Hvalerhallen og for første gang introduserte vi et tema for LANet. Et konsept som var kommet for å bli. Vårt første tema ble et vikingtema. Crewmedlemmene var forskjellige norrøne guder og ga deltakerne forskjellige oppgaver de måtte utføre for å sanke poeng i en større konkurranse.

2014
Movie

LANmine 2013: Et nytt kapittel

Vårt LAN nummer 11! Dette var første gangen vi tok steget ut av gymsalen på Floren skole og arrangerte LAN i Hvalerhallen. Vi satt opp 126 plasser til dette LANet, alle billettene ble ikke solgt, men stemningen var på topp hele tiden. Vi fikk også besøk av Red Bull som delte ut gratis drikke til de som var gamle nok. Det var et stort steg for oss, og mye planlegging ble lagt ned i forkant for å få arrangementet til å fungere bra i den nye store hallen.

2013
Movie

ESLG blir stiftet

24.02.2012 hadde Esports LAN Gaming et stiftelsesmøte, og ble offisielt registrert i Brønnøysundregisteret som en frivillig organisasjon samt i enhetsregisteret den 15.05.2012. Vi fikk i så måte tilgang til å opprette egen bankkonto for ESLG, og registrere oss for Grasrotandelen gjennom Norsk Tipping. Vårt organisasjonsnummer er: 998 285 534.

2012
Movie

A new LAN is born

xx.xx.xxxx. hadde en vennegjeng på Hvaler bestemt seg for å gå sammen å leie gymsalen på Floren Skole på Skjærhalden. Det var en 12-13 stk i hallen fra fredag kveld til søndag og alle koste seg. Det hele ga mersmak og neste LAN samling hadde vi begynt å planlegge allerede før det første var over!

2011

Sponsorer og sammarbeidspartnere