Info2019-09-18T13:05:27+02:00

LANmine 29: Old but gold

Vi fortsetter årets retrofest med LANmine 29: Old But Gold, i Hvalerhallen denne høstferien. Tema er det samme som i vinter, men med ulike aktiviteter og turneringer. Denne høsten arrangerer vi CS:GO som hovedcompo, etterfulgt av Nerd Royale, PUBG, Brawlhalla og ikke minst Super Smash. Ser ikke bort ifra at vi setter opp et par ekstra turneringer dersom vi får tid.

For retrospill entusiaster er dette arrangementet midt i blinken, som nettopp er dedikert til dette. Vi i LANmine spesialiserer oss på nostalgiens videospill og ønsker å utnytte vårt fulle potensial til dette i 2019. Retrokroken vil selvøflgelig være på plass, og sceneshow basert på retrospill.

På ESLG sine offisielle LAN er det ingen nedre aldersgrense, men for deltagere under 13 år kreves det et underskrevet samtykkeskjema som vises frem ved innsjekk. Skjemaet kan du finne her.

Plasser

Det selges to typer billetter for sitteplasser, VIP og standard. VIP fordeler er blant annet å komme inn 2 timer før alle andre(kl 11:00), 100cm bordbredde og opp til 500Mbit/s internett hastighet. For standard billetter er inngang fra kl 13:00, bordbredde er 80cm og opptil 100 mbit/s internett hastighet. Erfaringsmessig lønner det seg å være rask med VIP billettene da de bruker å selge ut først. For andre typer billetter kan de kjøpes i døra eller på Geekevents. Billetter kan kjøpes her

MERK!: Reservering av plasser skjer kun gjennom Geekevents, men vi hjelper til med å opprette bruker og gå gjennom prossessen. Forhåndsbetalte deltagere har prioritet.

Kiosk

Vi har døgnåpen kiosk under våre arrangementer i Hvalerhallen. Der vil vi selge et variert utvalg av mat, drikke og godis. Vi selger også middager til et bestemt tidspunkt på torsdag, fredag og lørdag. Sjekk ut utvalget vårt her. Vi ønsker å selge varer til lavest mulig pris, og prøver å holde oss under butikkpris på alle våre varer, derfor har vi ikke mulighet til å oppbevare egen nedkjølt mat i våre frysere.

Mikrovn og vannkoker er tilgjenglig i kiosken ved behov.

Internett

Hastigheten er på 500 Mbit/s for VIP og 100 Mbit/s for standard billetter. Linja leveress av NextGentel og er den beste hastigheten på Hvaler.  Kommunen har eget trådløst gjeste nett i Hvalerhallen, men vi setter IKKE opp eget trådløst nett for generelt bruk i hallen. Trafikk vil KUN foregå gjennom kablet nett, derfor annbefaler vi en internett kabel på minimum 10m. Dersom du har glemt kabel kan det leies hos Info:desk ved inngangen for 20kr.

Kjøp billett
Søk crew

Esports Lan Gaming

19 User(s) Online Join Server
  • Bish
  • itzflasherx
  • Erik
  • henpett1
  • kdfsa
  • Ferdinand