Billettsalget er åpent!

2018-12-01T21:46:49+01:00november 17th, 2018|lan, premier, turneringer|

Ventetiden er over, billettsalget er offisielt igang for vårt neste LAN i vinterferien. Ikke nok med at det er i gang, men hallkartet er også åpent for plassreservasjon. Billettsalget skjer som vanlig på Geekevents! Med 96 dager igjen jobber vi 100% for å sette fyr på 2019!

Samtidig avduker vi tema for neste år, nemlig Retrospill. Dermed vil neste arrangement hete: LANmine 2019 – Replay. For gjengangere på LANmine har dere sikkert skjønt at vi har en enorm entusiasme for retrospill, og ønsker å kunne bruke det for hva det er verdt. Mer informasjon om neste LAN kommer fortløpende, men vi kan fortelle at Game Loungen vil fortsatt være aktuell. Vi jobber også med et nytt konsept til scene aktiviteter, noe vi gleder oss enormt mye til å sette ut i lys!

15.000 Kr i Counter Strike

Med 11 påmeldte lag i CS:GO under LANmine 2018 Crossbones legger vi ikke skjul på at vi er fornøyde. Vi øker dermed potten på 3.000 kr for det kommende arrangementet og får dermed en totalsum på 15.000 kr! Nasjonalt sett er vi ikke en stor tilbyder innenfor E-sport, men vi ønsker likevel å vise at vi vil satse på E-sporten med de midlene vi har. Fordelingen av pengene er ikke kartlagt enda, men mer informasjon vil komme nærmere nyttår.

Nytt fra 2019

Det blir noen endringer fra 2019. Den største er at vi kommer mest sannsynlig kun til å kjøre LAN i Hvalerhallen fremover. Unntak skjer hvis Hvalerhallen av en grunn ikke er tilgjenglig. Med LAN i Hvalerhallen betyr at vi kan tilby større plass, flere aktiviteter, kiosk og bedre internett.

En annen nyhet er at temaer vil bli fastsatt for vært år. Det vil si at alle LAN i 2019 vil ha retro som tema, men vært arrangement kommer til å ha ulike aktiviteter og turneringer i fokus.

Kjøp billett
Facebook Kommentarer