Alt klart for sceneshow

2019-02-28T00:57:07+01:00januar 22nd, 2019|lan, lanmine replay, scene|

Det er kun 30 dager igjen til LANmine: Replay, og vi jobber dag og natt for å gjøre aktivitetene klare til vinterferien. Som alltid har vi fokus på sceneaktiviteter under våre arrangementer, og dette LANet blir ikke noe unntak. Men, vi syns det var på tide med et skikkelig gjennomtenkt sceneshow! Derfor er vi stolte av å presentere… Syntax Error!

Om du kan mye om spill eller bare er intressert i bevegelige ting foran en skjerm er dette noe du må få med deg.

Jo Mer poeng, bedre premier

Vi kan ikke røpe alt nå, men det er bygd opp slik at hver deltager kan komme opp på scena og velge en av mange kategorier. Defra må deltageren gjennomføre en utfordring for å få poeng. Jo flere poeng du får, jo bedre blir premiene. Det bør også nevnes at vi har noen premier på lur som gir selv oss bakoversveis!

Selv om årets tema er retrobasert er det et variert spektrum av utfordringer, fra retro til dagens spill. Det vil si at vi ønsker å gjøre Syntax Error så tilgjenglig som mulig. men frykt ikke, det blir ikke enklere av den grunn!

SNES classic til dagens utfordrer

Ikke nok med at deltagere med høy poengsum får fine premier, vil dagens beste deltager i tillegg få en SNES classic, og andre hemmelige premier. Syntax Error vil bli en overholdt både natt til fredag, lørdag og søndag. Her er det ikke lett å gå tomhendt hjem!

Om du ikke er i tvil om du skal på LAN i vinterferien, er det første du burde gjøre å trykke på knappen under for å reservere din billett til LANmine Replay.

Billetter
Facebook Kommentarer